HAGS Ulkokuntoilu

Liikunta on yksi tärkeimpiä perusasioita kun halutaan parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. HAGS ulkokuntoiluvälineet ovat erittäin laaja valikoima tuotteita, jotka soveltuvat juuri tähän tarkoitukseen mahdollistaen useiden eri lihasryhmien tasapainoisen harjoittelun. Ulkokuntoiluvälinemallistosta on valittavissa tuotteet eri asteisiin toimintoihin fyysisiä toimintoja ylläpitäen tai vahvistaen: lihaksiston venyttely- ja painoharjoittelulla, nivelistön kiertoliiketoiminnoilla ja fyysistä kestävyyttä verenkiertojärjestelmän aktiviteettiä lisäämällä ja kehittämällä.

HAGS Ulkokuntoilu sisältää seuraavat tuotesarjat:

HAGS GYM sisältää kolme yhdistelmätuotetta, joissa jokaisessa kolme pääliikettä. Gym Bico tuotteessa yhdistetty kuntoilupaikkojen perusliikkeet vatsa-selkä-leuanveto samaan kokonaisuuteen. Gym Flexo ja Gym Tibas sisältävät liikkeitä, joissa kehon oma paino toimii liikkeen vastuksena.

HAGS GYM STATIONS tuotteet sisältävät yhden liikkeen tuotteita sekä kahden liikkeen yhdistelmätuotteista. Tuotteista on valittavissa verenkiertoelimistöä ja nivelliikkuvuutta harjoittavat tuotteet sekä lihaksistoa harjoittavat tuotteet joko oma kehon toimiessa liikeen vastuksena tai kehonpainoharjoitteluun, joissa oma keho liikkken ainoana vastuksena.

HAGS INSHAPE tuotteet ovat perinteisiä kehonpainoharjoittelun tuotteita, sisältäen leuanvetotangot, dippipenkit, vatsa- ja selkälihaspenkit sekä muut aktiiviliikkujien perustuotteet. Inshape tuotteet ovat kiinteitä kuntoiluvälineitä, joissa ei ole nivellettyjä toimintoja, ja tämän vuoksi soveltuvatkin erinomaisesti lenkkipolujen varteen tai kuntoilupaikoille, joissa halutaan tarjota perustoiminnot aktiiviliikkujille.

HAGS MULTI PURPOSE FITNESS FRAME on monikuntoiluväline, jossa yhteen tuotekokonaisuuteen yhdistetty useita kuntoilutoimintoja ja suunniteltu 13 erillaiselle harjoitukselle, joilla voi kehittää tasapuolisesti kaikkia lihasryhmiä. Tuote soveltuu Streetworkoutiin, Calithenicsiin, yms. kehonpainoharjoitteluun, jossa ainoastaan oma lihasvoima asettaa rajat. Tuote mahdollistaa perus lihaskuntoiluliikkeet kuten mm. leuanvedon, dipin, punnerruksen mutta ottamalla kuntoilluun mukaan omat vastusnauhat, saa kuntoilusta vieläkin monipuolisempaa.

HAGS LOW IMPACT FITNESS EQUIPMENT tuotesarja on erityisesti suunnattu senioreille sekä liikunnallista kuntoutusta tarvitseville. Tuotteet eivät sisällä kehonpainoharjoittelua vaan tarjoavat turvalliset tuotteet nivelliikkuvuuden ylläpitämiseen sekä tuettuun kuntoiluun.


Takaisin hakuehtoihin

Voit tutustua HAGS kuntoiluvälineisiin täällä:

HAGS Ulkokuntoilu

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tästä tuotteesta?

Kysy lisää myyjiltämme

Yhteystiedot


Kaj Söderlund

Kalusteet / Asennus, myynti, leikkikenttävälineiden turvallisuus
Puh 020 7458 642
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Heidi Johansson

Kalusteet / Tuotepäällikkö, myynti
Puh 020 7458 614
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Mathias Johansson

Kalusteet / Myynti ja varaosat
Puh 050 3698269
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Atte Saarinen

Kalusteet / Aluepäällikkö, myynti
Puh 040 923 0417
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Jaana Aarnio

Kalusteet / Aluepäällikkö, myynti
Hortonomi (AMK)
Puh 040 923 0481
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Turkka Latonen

Kalusteet / Myyntipäällikkö, myynti
Puh 0400 450 745
etunimi.sukunimi@j-trading.fi