Metalco

Italialainen Metalco on tunnettu design kalusteistaan niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Metalco tekee yhteistyötä tunnustettujen suunnittelijoiden kanssa käyttäen erittäin laadukkaita materiaaleja. Metalco oli yksi ensimmäisiä valmistajista joka otti Corten teräksen laajamittaiseen käyttöön kaupunkikalusteissa.

Metalco perustettiin vuonna 1984 ja se on tunnettu innovaatioistaan, muotoilustaan ja huippu laadustaan. Tuotteita löytyy yli 3000:sta kaupungista, 32:sta maasta, neljältä mantereelta. Metalco edustaa yhtä tämän päivän laajinta valikoimaa urbaaneja ympäristökalusteita.
Metalcon mallistosta löydät kestävät ja tyylikkäät ympäristökalusteet kaduille ja puistoihin. Mallistoon kuuluvat laadukkaat istuimet, penkit, roska- ja tuhka-astiat, pyörätelineet ja –katokset, ajonestopollarit, kukka- ja istutusastiat sekä juurisuojat, opastintaulut ja katokset.
Tunnetuin Metalcon tuote Suomessa on ehdotta ajaton LIBRE penkki, joka tuonut tyylikkyyttä julkisiin kohteisiin ympäri suomenniemen.

Uutena aluevaltauksena on korkealujuuskuitubetonin (Ultra High Performance Concrete, UHPC) tai lujuuskuitubetonin (High Performance Concrete, HPC) käyttö ulkokalusteissa. HPC ja UHPC termejä käytetään betonimassoista, jotka ovat lujempia kuin normaalibetoni. Näitä materiaaleja käytetään nykyisin mm. erityiskantavuusvaatimuksia sisältävien siltojen materiaalina. Molemmissa käytetään hiekkaa, kuituja, vettä ja erityissementtiä. Lopputulos on erittäin tiivis massa ilman huokosia, mikä on tärkein syy materiaalin kestävyydelle ja lujuudelle. Materiaalin käyttö mahdollistaa tuotteelle erittäin tasaisen pinnan sekä onton rakenteen, joka vähentää painoa ja helpottaa penkkien asettelua.


Takaisin hakuehtoihin

Täältä pääset tutustumaan Metalcon mallistoihin:

metalco

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tästä tuotteesta?

Kysy lisää myyjiltämme

Yhteystiedot


Kaj Söderlund

Kalusteet / Asennus, myynti, leikkikenttävälineiden turvallisuus
Puh 020 7458 642
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Heidi Johansson

Kalusteet / Tuotepäällikkö, myynti
Puh 020 7458 614
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Mathias Johansson

Kalusteet / Myynti ja varaosat
Puh 050 3698269
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Atte Saarinen

Kalusteet / Aluepäällikkö, myynti
Puh 040 923 0417
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Jaana Aarnio

Kalusteet / Aluepäällikkö, myynti
Hortonomi (AMK)
Puh 040 923 0481
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Turkka Latonen

Kalusteet / Myyntipäällikkö, myynti
Puh 0400 450 745
etunimi.sukunimi@j-trading.fi