Sineu Graff

Sineu Graff kalustevalmistajan mallistossa laaja valikoima penkkejä, roska-astioita, aitoja, polkupyörätelineitä ja kulunestopollareita, puiden juuriritilöitä ja kukka-astioita. Kalusteet soveltuvat niin ulko- kuin sisätiloihin.

Penkkien materiaalina on valittavissa teräs, ruostumaton teräs ja puu tai teräs/valurauta-, teräs/puu- ja puu/valurauta-yhdistelmät. Malleina löytyy yhden istuttavista pidempiin penkkeihin, selkänojalla tai ilman, suoria ja kaarevia.

Roska-astiat on tarjolla myös laajalla materiaalivalinnoilla, tilavuuksilla ja ulkomuodoilla esim. Sineu Graff penkkimallistoon soveltuvaksi tai design kohteisiin ja hillittyihin ympäristöihin. Roska-astiamallistossa on tuotteet avonaisina tai suojattuina sekä tuhkakupilla ja ilman tuhkakuppia.

Aitoja, polkupyörätelineitä ja kulunnestopollareita on valittavissa yli 90 kappaleen mallistosta. Myös näissä tuotteet on valittavissa laajasta materiaalivaihtoehdoista tai ulkomuodosta. Pollarit on valittavissa eri ulkomuodoin, paksuuksin tai korkeuksin ja aitamalleissa on useita kuvioita.

Juuriritilöiden muotoina on pyöreä, neliö ja suunnikas. Ritilöiden kuvioksi on valittavissa useita vaihtoehtoja. Materiaaleina on valurauta, teräs ja teräs/valurautayhdistelmä. Juuriritilöihin valittavissa sopivat Ø 55, 60, 62 cm runkosuojat.

MOBILE GARDENS istutusaltaat ovat liikuteltavia istutusaltaita kohteisiin, joihin ei kasvillisuutta voida muutoin istuttaa. Tällä tapaa saadaan ympäristö elävöitetyksi ja tuoduksi ”luonto” kansalaisten lähelle. Siirrettävyyden johdosta Mobile Gardens altailla saadaan rakennetuksi viityisä POP-UP puisto. Istutusaltaat on myös mahdollista jättää kiinteäksi.

 

 


Takaisin hakuehtoihin

Täältä pääset tutustumaan tarkemmin Sineu Graff tuotteisiin:

logosineugraff

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tästä tuotteesta?

Kysy lisää myyjiltämme

Yhteystiedot


Kaj Söderlund

Kalusteet / Asennus, myynti, leikkikenttävälineiden turvallisuus
Puh 020 7458 642
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Heidi Johansson

Kalusteet / Tuotepäällikkö, myynti
Puh 020 7458 614
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Mathias Johansson

Kalusteet / Myynti ja varaosat
Puh 050 3698269
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Atte Saarinen

Kalusteet / Aluepäällikkö, myynti
Puh 040 923 0417
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Jaana Aarnio

Kalusteet / Aluepäällikkö, myynti
Hortonomi (AMK)
Puh 040 923 0481
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Turkka Latonen

Kalusteet / Myyntipäällikkö, myynti
Puh 0400 450 745
etunimi.sukunimi@j-trading.fi