Hydrauliöljy Neste Biohydrauli SE 46, 20 litran kannu

Soveltuu esim. metsä- ja maansiirtokoneisiin pohjavesialueilla, vesistötyöhön, veden-puhdistamoihin, puunkäsittelykoneikkoihin, laivoihin ja satamalaitteisiin.

Neste Biohydrauli SE 15 on erittäin hyvä kylmäominaiksuuksiltaan ja sopii vaativaan kylmäkäyttöön. Neste Biohydrauli SE 32 sopii traktoreiden ja kuormaajien hydrauliikkaan ympäri vuoden. Neste Biohydrauli SE 46 sopii raskaaseen kesäkäyttöön, mutta myös kohtuulliisiin pakkasiin. Neste Biohydrauli SE 68 sopii erityisen hyvin raskaaseen kesäkäyttöön korkeimpiin lämpötiloihin.

Neste Biohydrauli SE -öljyt ovat sekoituskelpoisia muiden synteettisten, esteriperustaisten hydrauliöljyjen kanssa mutta pienikin määrä kasvisperustaista (rypsi-)öljyä voi vaikuttaa haitallisesti sen ominaisuuksiin. Neste Biohydrauli SE-öljyt sopivat käytettäväksi tavallisen mineraali- hydrauliöljyjen tilalla. Kun siirrytään mineraaliöljystä Neste Biohydrauli SE -öljyjen käyttöön tulee järjestelmä tyhjentää mahdollisimman perusteellisesti.

Varmista ohjekirjasta soveltuvuus koneeseesi. Täyttää ainakin vaatimukset ISO VG 46, ISO 15380 L-HEES, SS 15 54 34 BV Miljöanpassad.

Takaisin hakuehtoihin

Yhteystiedot


Kimmo Nuutinen

Taajama- ja viheralueiden hoitokoneet ja

Vuokrakoneet

Puh 040 4814 189

etunimi.sukunimi@j-trading.fi