REFERENSSIT

Olemme keränneet tänne eri tuoteryhmien referenssikohteita ympäri Suomea osoitetietojen kera. Voit tutustua kohteisiin helposti sivuillamme tai käydä tutustumassa paikan päällä. Haku toimii niin tuoteryhmittäin kuin tuotemerkeittäinkin.

Lue lisää

PALVELUT

Tuotemyynnin lisäksi kauttamme on saatavilla kaikki alaan olellisesti liittyvät palvelut: asennus-, tarkastus- ja huoltopalvelut. Lisäksi voimme auttaa löytämään ammattitaitoisen pihasuunnittelijan.

Lue lisää

YHTEYSTIEDOT

Päätoimipisteemme sijaitsee Vantaalla kehä kolmosen ja Tuusulan väylän risteyksen lähellä. Tervetuloa käymään! Lisäksi meillä on toimipiste Lohjalla sekä myyntikonttori Joensuussa. Linkistä tarkemmin kaikki yhteystiedot.

LUE LISÄÄ

PUISTO-JA YMPÄRISTÖKALUSTEET

J-Trading toimii maahantuojana ja myyjänä tarjoten erittäin laajan valikoiman julkitilojen kalusteita, leikkivälineitä ja liikuntavälineitä useilta maailmanlaajuisesti tunnetuilta toimittajilta kuten HAGS:ilta, Berlineriltä, Victor Stanley:ltä, Metalcolta, GreenCity:ltä, SineuGraff:ilta, ja Eurotrampilta.

Myynnin lisäksi asennamme tuotteita, huollamme niitä ja teemme turvatarkastuksia.

Laiturit ja jettirampit

EZ Dock on lajinsa ensimmäinen ponttoonilaiturijärjestelmä, jota voit laajentaa rajattomasti vastaamaan muuttuvia tarpeitasi. EZ Dock voi olla yksinkertainen rantalaituri tai suuri satamakokonaisuus ja kaikkea siltä väliltä!
Laituriin on mahdollista liittää ainutlaatuinen laituriosa vesijeteille ja pienveneille, jolloin ajaminen onnistuu helposti suoraan vedestä ylös ponttoonille. Vesikulkuneuvon säilytyksen tapahtuessa veden yläpuolella
vältyt mm. leväongelmilta.
Ez Dock laiturin rakenne on erittäin vakaa, valmistusmateriaalina käytetään kierrätysmuovia. EZ Dock on todella kestävä, joten se on ainoa laituri, jonka tulet tarvitsemaan!

Valikoimamme koostuu toisiinsa helposti yhdistettävistä laiturimoduuleista ja lisävarusteista mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin – niin yksityisille rannoille kuin julkisellekin sektorille.