ympäristönhoitokoneet ja kiinteistönhuoltokoneet

Golfkoneet ja ajoneuvot

Jacobsen merkin TR- ja AR-sarjan leikkurit sopivat mainiosti niin viheralueiden, kuin golf- ja jalkapallokenttien leikkaamiseen. Ergonomisesti suunniteltu kolmiyksikköinen 3-pyörävetoinen leikkuri tarjoaa monipuolista suorituskykyä ja ylivoimaista käyttömukavuutta.

Jacobsenin Turfcat on ketterä leikkuri niin golfkentille kuin puistojen leikkuutarpeisiin. Hydrostaattinen voimansiirto ja hydraulimoottoreilla toimiva terien pyöritys tekee TurfCatista helppohoitoisen ilman hihnanvaihtoja.

Jacobsenin LF-sarjan kelaleikkurit ovat suurten nurmialueiden leikkuuseen suunniteltuja kelaleikkureita. Suurteholeikkurit ovat saatavilla 5 tai 7 leikkuuyksiköllä. Jacobsen LF-sarjan väyläleikkurit kuuluvat markkinoiden tehokkaimpiin ja kokonaistaloudellisimpiin väyläleikkureihin.

Jacobsenin lava-ajoneuvot ovat käteviä apureita golfkentän aktiiviseen huoltamiseen. Truckster XD-sarjan kaksi ja nelipyörävetoisten monitoimiajoneuvojen suurin kantavuus on 1614 kiloa. Suuremmalla kantavuudella on mahdollista kuljettaa enemmän kuormaa ja suurempia työlaitteita.

Golfautojen E-Z-GO merkkiä pidetään yhtenä innovatiivisimpana golfautovalmistajana. Golfauton IntelliBrake-jarrut tekevät autosta helposti ajettavan – nostamalla jalan kaasupolkimelta auto pysähtyy itsestään ja käytössä ei tarvita erillistä seisontajarrua.

Smithco bunkkerikoneita käytetään useimmiten golfkentillä hiekkaesteiden hoitamisessa, mutta niitä voidaan myös käyttää esim. viheralueiden rakennusvaiheessa mullan ja muun aineksen levittämisessä, tasoittamisessa ja viimeistelyssä.

Smithcolla on tuotevalikoimassaan useampia erikokoisia ja painoisia jyriä, niin golfkentän viheriöille kuin väylille. Päältä ajettavissa malleissa jyrärullat ovat kaikki vetäviä, jolloin nouseminen viheriölle esim. liukkaalla kelillä tapahtuu turvallisesti ja hallitusti.

Tutustu alla golfkoneidemme valikoimaan ja pyydä tarjous!