ympäristönhoitokoneet ja kiinteistönhuoltokoneet

Ruohonleikkurit ja lehden kerääjät

Walker-ruohonleikkuri on ykkösvalinta ahtaille nurmialueille, joissa on paljon esteitä, puita ja pensaita. Keräävän etuleikkurin ansiosta voit viimeistellä leikkurin molemmilla sivuilla. Leikkuuleveydet ovat 92-130 cm.

Ferris ruohonleikkurin suunnittelussa on panostettu mahdollisimman pieneen tilantarpeeseen laitteen kääntyessä. Ferriksessä on patentoitu erillisjousitus, jolla saadaan leikkuukorkeus pysymään tasaisena. Näin syntyy hyvä leikkuujälki ja leikkuuleveydet aina 132-182cm.

Jacobsenin merkin TR- ja AR-sarjan leikkurit sopivat mainiosti niin viheralueiden, kuin golf- ja jalkapallokenttien leikkaamiseen. Ergonomisesti suunniteltu kolmiyksikköinen 3-pyörävetoinen leikkuri tarjoaa monipuolista suorituskykyä ja ylivoimaista käyttömukavuutta.

Iseki ruohonleikkureilla leikkaat sekä keräät lehdet ja märän ruohon pois maasta. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri teille sopiva vaihtoehto, rinneleikkurista aina isoihin 1300l kerääjäsäiliöillä varustettuihin leikkureihin.

Radio-ohjattava Spider rinneleikkuri tulee apuun kun rinteen jyrkkyys kasvaa. Spider on radio-ohjattu alleen murskaava vaakatasoleikkuri joka on erityisesti suunniteltu rinteille ja jopa 45 asteen luiskille. Rinneruohonleikkureita voi käyttää tasaisilla hyvin leikatuilla alueilla ja erittäin jyrkillä rinteillä joilla on tiheä ruohon kasvu. Yhdellä ruohonleikkurilla voit siis leikata monipuolisesti erilaisissa olosuhteissa – rinneleikkuri tarjoaa moninkertaisen työsaavutuksen verrattuna polttomoottorikäyttöiseen raivuriin.

Tutustu ruohonleikkureihin ja pyydä tarjous!