22.2.2022 /

Oy J-Trading Ab vahvistaa konemyyntiään Turun talousalueella

Oy J-Trading Ab ja Kone-Viitasalo Oy www.kone-viitasalo.fi ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen BelRobotics, Ferris, Iseki ja Walker koneiden myynnistä ja huollosta Turun talousalueella. Yhteistyö lisääntyy myös J-Tradingin edustamien koneiden huolto- ja korjaamopalveluissa.

Kone-Viitasalo Oy on v. 1966 perustettu perheyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu mm. ympäristöhoidon koneet, mönkijät ja vesijetit. Yritys on alansa johtajia Turun talousalueella. Laajentuneen omistajapohjan myötä Kone-Viitasalo panostaa kasvuun sekä tuotevalikoimansa ja asiakaskuntansa laajentamiseen. J-Tradingin ympäristö- ja kiinteistöhoidon ammattilaisille suunnattu tuotevalikoima ja alan 40-vuotinen kokemus sopivat erinomaisesti, ja tuovat lisäarvoa,

Kone-Viitasalon tulevaisuuden suunnitelmiin. Kone-Viitasalo on myös muuttamassa uusiin toimitiloihin huhtikuussa 2022 osoitteeseen Voudinkatu 33, 21200 Raisio.

Kone-Viitasalon vankka osaaminen, ammattitaitoinen henkilökunta ja erinomainen maine asiakkaiden keskuudessa Turun seudulla tuovat selkeästi kasvupotenttiaalia J-Tradingin tuotevalikoiman myyntiin. Olemme ylpeitä ja tyytyväisiä että olemme saaneet tällaisen yhteistyökumppanin. Meillä on molemmilla kestävät arvot sekä toiminta, jossa asiakas on aina keskipisteessä. Uskomme että laajasta tuotevalikoimastamme löytyy tulevaisuudessa muitakin tuotteita, jotka tuovat lisämyyntiä Turun alueelle ja Kone-Viitasalolle.

Lisätietoa.        Oy J-Trading Ab.         Hannu Räsänen p. 040 5313990  tai   Ulf Juslin p. 040 502 8894

Kone-Viitasalo Oy      Jari Viitasalo p. 0400 455423