21.2.2019 / ,

TarinaGolfin ja J-Tradingin yhteistyö on jatkunut yhtäjaksoisesti 33 vuotta – ja jatkuu edelleen!

Tarina Golf on Suomessa korkealle arvostettu golfseura, jonka molemmat kentät ovat hyväkuntoisia ja laadukkaasti hoidettuja.
Tarina Golf ja Oy J-Trading Ab ovat tehneet tiivistä yhteistyötä vuodesta 1986 sekä konekaupan että huolto- ja varaosapalvelujen merkeissä.
Kenttämestari Pasi Sallinen kättelee Philip ja Ulf Juslinin kanssa
mittavan konekaupan, jolla varmistetaan Tarina Golfin kenttien korkea hoitotaso moneksi vuodeksi eteenpäin.
”Yhteistyö J-Tradingin kanssa on sujunut erittäin hyvin 33 vuoden ajan. J-Tradingin koneet, lava-ajoneuvot ja golfautot ovat alansa huippua lisäksi huolto- ja varaosapalvelu toimii hyvin.
Jacobsen Eclipse Hybrid viheriöleikkureista meillä on kuuden vuoden kokemus. Kuljettajat pitävät koneesta paljon, sillä se on hyvä ajaa, paras leikkuujälki, ei hydrauliöljyä eikä hydraulivuotoja, polttoainekulutus on noin 1,5 l/tunti. ”Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä”, kertoo Pasi Sallinen ja lisää että vanhat Eclipset jäävät esiviheriöleikkureiksi.
Pasi kertoo myös, että Tarinassa valittiin väyläleikkureiksi 7 yksikköiset Jacobsen LF-577 koneet hyvän leikkuujäljen, erinomaisen ajettavuuden sekä kustannustehokkuuden takia.
Mielenkiintoinen uutuus Tarinassa tulee olemaan leikkuuyksiköiden sivusiirrolla varustettu TR-330 viimeistelyleikkuri.
Pasi, hyvänä joukkuepelaajana, kehuu koko Tarina Golfin henkilökuntaa tj. Osmo Ruuskasta alkaen. ”Meillä on hyvä yhteishenki sekä erittäin ammattitaitoinen kenttä- ja korjaamohenkilökunta.
Kaverit ovat tosiaan uudet koneensa ansainneet”, lopettaa Pasi.