Arkisto

19.10.2016 /

HAGS Hiekka- ja vesileikit, leikkihahmot ja mökit

Hiekkalaatikot, pikkumökit ja mielikuvitushahmot ovat oivallisia välineitä pienimmille taaperoille. Ja miksei vanhemmillekin käyttäjille, monet varmasti muistavat ennen teini ikää käydyt neppiskisat viritettyine autoineen. Ja hiekkalaatikon hiekan sai tampattua kaikkein tasaisimmaksi pinnaksi, johon oli helppo rakentaa pitkiä suoria, kukkuloita ja sikaaneja.

Lue lisää
19.10.2016 /

HAGS Köysiradat ja tasapainoilu

Köysiradat ovat yksi jännittävimmistä leikkivälineistä mitä markkinoilta löytyy, vauhti ja kellumisen tunne saavat kenen tahansa vatsan pohjan kutisemaan! Mallistostamme löytyy niin teräksiset kuin puiset köysiradat. Teräsmallissa uutuutena on painorajoitin: liian kevyt käyttäjä ei saa vaijerikelkkaa laisinkaan liikkeelle. Tasapainoilituotteet ovat mainio tapa kehittää kenen tahansa koordinaatiokykyä ja tasapainoa.

Lue lisää
19.10.2016 /

HAGS Liukumäet

HAGS:ilta löydät kenties markkinoiden kattavimman valikoiman liukumäkiä, yksittäisiä teemallisia liukumäkiä tai liukumäkiä tornilähtötasolla. Lisäksi mallistossa on liukumäkiä telineisiin ja rinteisiin liitettäväksi. Rinneliukumäkiä on eri pituuksin, 0.45 ja 1.0 m levyisenä. Lisäksi mallistosta löytyvät myös modulaariset putkiliukumäet, joista voi muodostaa tarpeen tullen uskomattoman pitkiä liukuseikkailuja!

Lue lisää
19.10.2016 /

HAGS Keinut ja keinuistuimet

HAGS keinuista löytyy tuote joka lähtöön: teräs- ja puurungot, matalat ja korkeat keinut. Keinurunkoihin on valittavissa useita erilaisia istuimia kaiken ikäisille sekä yhden- että kahdenistuttavana. Perus keinurungot ovat joko yhdelle tai kahdelle istuimelle. Voit yhdistää keinurunkoja halutessasi kuinka pitkäksi sarjaksi tahansa ja yhdistää linnunpesäkeinun samaan keinurunkoyhdistelmään. Keinuistuimissa erikoisuutena Tango istuin, jossa...

Lue lisää
19.10.2016 /

HAGS jousikiikut, keinulaudat, karusellit ja hyrrät

Meiltä löytyvät kaikki leikkipaikkoja täydentävät perinteiset suosikit tuotteet, jousikiikut, keinulaudat, karusellit ja hyrrät, jotka ovat lasten kestosuosikkeja. Esimerkkejä HAGS jousikiikuista, keinueläimistä, keinulaudoista, karuselleista ja hyrristä löydät täältä!

Lue lisää
19.10.2016 /

HAGS Zingo

Leikkipaikkojen pienimmille suunnatut Zingo tuotteet tarjoavat paljon leikkiä pieneen pinta-alaan sovitettuna. Hauskat leikkisät värit kutsuvat lapsia kiipeilemään, ryömimään istuskelemaan ja tasapainottelemaan – suunniteltu kehittämään fyysisiä ja sosiaalisia taitoja. Yksinkertaisuudestaan huolimatta ainutlaatuinen pisaran muotoinen Giant Bubble herättää lasten huomion. Bubblen läpi pystyy ryömimään tai se muodostuu lasten leikeissä tähystysaukoksi, josta tiirailla...

Lue lisää
18.10.2016 /

HAGS kalusteet

HAGS kalustesarja on suunniteltu yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa. Tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja ovat tyyliltään ajattoman yksinkertaisia soveltuen käytettäväksi niin puistoissa kuin urbaaneissa rakennuskohteissa. Kalusteet on suunniteltu kestämään ja antamaan lisäarvoa muuntamalla julkiset tilat miellyttäviksi oleskelupaikoiksi kaikille käyttäjille. Kalusteisiin kuuluu penkit, pöydät, pöytäpenkit, roska-astiat, tuhkakupit, grilli, oleskelu- ja pyöräkatokset,...

Lue lisää
18.10.2016 /

HAGS Ulkokuntoilu

Liikunta on yksi tärkeimpiä perusasioita kun halutaan parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. HAGS ulkokuntoiluvälineet ovat erittäin laaja valikoima tuotteita, jotka soveltuvat juuri tähän tarkoitukseen mahdollistaen useiden eri lihasryhmien tasapainoisen harjoittelun. Ulkokuntoiluvälinemallistosta on valittavissa tuotteet eri asteisiin toimintoihin fyysisiä toimintoja ylläpitäen tai vahvistaen: lihaksiston venyttely- ja painoharjoittelulla, nivelistön kiertoliiketoiminnoilla ja...

Lue lisää
18.10.2016 /

HAGS Areena, maalit ja palloilutuotteet

Areenamme on suunniteltu kaiken ikäisille käyttäjille, jotka haluavat nauttia ja pelata pallopelejä. Yhdessä pelaaminen rohkaisee sosiaaliseen kanssakäymiseen ja liikuntaan hauskalla tavalla, parantaa kuntoa, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Lue lisää
18.10.2016 /

HAGS Nexus

Nexus käyttää orgaanisia muotoja ja iskevää, korutonta tyyliä luodakseen rakenteita, jotka rohkaisevat toimintaan! Nexuksen tyyli vetoaa vaistomaisesti lasten seikkailun nälkään ja haastaa lapset liikkumaan ilman kyllästymisen pelkoa. Nexus-tuoteperhe tarjoaa lukuisia muotoja ja aktiviteetteja. Useat eri leikkiosiot on yhdistettävissä laajemmiksi kokonaisuuksiksi – kokoa oma Nexus!

Lue lisää